< Tilbage

Kia V & Daniel Cassøe i front.05-02-2014 - 11:11

På månedens sidste dag debuterede ekvipagen ved landsstævnet på Vilhelmsborg i en LA 120 youngster klasse med en suveræn sejr i omspringningen. I lørdagens Youngster klasse var ekipagen fejlfri i hovedspringningen, men fik en bom i omspringningen. I søndagens finale 120/125 var Kia V og Daniel igen knivskarp og øverst på sejrsskamlen.

Ved samme stævne afvikledes DM for ungryttere med Kito V og Louise Dahl Christensen placeret sammenlagt på en delt flot syvende plads. 

Det er kun 3. gang Daniel stævnestarter BRDH Kia V. Første gang var ved distriktstævnet i Hjørring i LB og LA med fejlfri runder og placeringer i begge klasser. Samarbejdet startede primo jan.2014, efter Anne Marie Lindberg i 2013 har uddannet og startet hoppen i div. stævner, bl.a. unghestechampionatet i Herning 2013.

Kia V er efter Heartbeat og ERDH Klio efter Pablo. Klio er ligeledes mor til Kito V med ungrytter Louise Christensen, Lorca V tidliger med Andreas Schou, nu hos Stald Ehning, Tyskland, Cadiz tidligere Hans Ley, nu i USA samt Lancaster GP dressur, uddannet hos Helgstrand nu ejet af australsks rytter men trænes i DK.

< Tilbage