< Tilbage

Emma vender tilbage til Vandstedgaard...04-11-2017 - 23:11

Emma Ahlberg Horse Performance ved Emma Ahlberg etablerer sammen med berider Lars Ringkjær  fælles uddannelses-trænings- og salgstald på Vandstedgaard. Firmanavnet bliver fremover  AHLBERG / RINGKJÆR ivs.

Lars Ringkjær bringer erfaringer med sig som leder af bl.a. i Sønderborg og Holte rideklubber gennem en årrække. Har sin rod i det nordjyske - Hadsund, Aalborg og Hjallerup rideklubber. Har uddannet og startet i talrige  dressurklasser. Uddanner dressurheste med salg for øje.

Emma Ahlberg er kendt gennem 8 år som rytter hos Helgstrand dressage, hvor hun uddanner unge talentfulde dressurheste  en masse, og har opnået talrige topstævneresultater.

Emma fremviste den nu højt værdsatte helbror til Sezuan, hingsten Zonik fra Helgstrand Dressage ved indvielsen af Vandstedgaard Arena i 2012.

Vi glæder os til at byde hende velkommen tibage med hendes altid følsomme, lette og ubesværede ridestil og hesteforståelse.

Stalden åbnes 1. dec 2017 med Lars, og Emma flytter fra Helgstrand 1. feb 2018.

Vi glæder os til det nye samarbejde med dressurhestene.

Det gode samarbejde med Daniel og Sidse Hald Cassøe - kurser i springning og dressur -  fortsætter som hidtil,  ligesom man fortsat kan booke ridning i hallen efter aftale.

 

< Tilbage